Hareketli yaşam için bisiklet dağıtıldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Hareketli yaşam için bisiklet dağıtıldı


 

Mersin'in Erdemli ilçesinde 'Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı' kapsamında 102 öğrenciye törenle bisiklet dağıtıldı. METEM Spor Salonu'nda düzenlenen törene öğrencilerin yanı sıra veliler de katıldı. Törende konuşan Erdemli Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Mehmet Şamil Şensoy, Türkiye'de ve dünyada obeziteye bağlı sağlık sorunlarının her geçen gün arttığını belirterek, yürütülen programın gençlerin fiziksel aktivitelerini arttırmayı hedeflediğini söyledi. Bisiklet dağıtımının Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle gerçekleştiğini ifade eden Şensoy, “Hareketli ve sağlıklı hayata araç olan bisikletlerin öğrenci arkadaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz" dedi.

Konuşmanın ardından öğrencilere bisikletleri Kaymakam Osman Taştan, Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, Erdemli İlçe Halk Sağlığı Müdürü Dr. Selim Mirza Loğlaroğlu ve Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Mehmet Şamil Şensoy tarafından verildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA