Hayırseverlerin katkısı ile 27. ‘Cennetin Köşesi’ açıldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Hayırseverlerin katkısı ile 27. ‘Cennetin Köşesi’ açıldı


 

Yenişehir Kaymakamlığı tarafından yürütülen “Cennetin Köşeleri Projesi” kapsamında kazandırılan 27’nci kütüphane Eyüp Aygar Fen Lisesinde törenle hizmete açıldı.

Haber Merkezi

Törene; Yenişehir Kaymakamı Dr. Mustafa Özarslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Çelebiyılmaz, idareciler, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.  
Kaymakam Dr. Özarslan, “Bilişim teknolojileri ile artık bilgiye ulaşım için Google gibi arama  motorlarına başvurulmaktadır. Yazılı kitaplar bilginin tek kaynağı olmaktan çıkmıştır. Ancak yazılı kitaplarda ortadan kalkmayacaktır. Öyle gözüküyor ki arama motorları ile yazılı kitaplar birbirini destekleyecek şekilde entegre olmuştur. Bundan dolayı okul kütüphanelerimizi ve okulumuzun yazılı kitaplarını okul sitelerine aktarıp çocuklarımız kolayca ve okul dışında da bu kaynaklara ulaşmalıdır. Yazılı kitaplarımızın da kalitesini arttırıp kütüphaneleri daha konforlu kafe-kütüphanelere dönüştürmemiz gerekiyor. Cennetin Köşeleri Projemiz ile bunu gerçekleştiriyoruz. Özellikle ilçemizdeki iki Fen Lisesi ve Sosyal Bilimler Lisemizin kütüphanelerinin, üniversite kütüphaneleri ile entegre olması gerekmektedir” dedi.
Kaymakam Dr. Mustafa Özarslan, konuşmasının ardından okula kütüphane kazandırılmasındaki katkılarından dolayı Okul Aile Birliği Başkanı Lütfü Balcı ve Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Nevin Berberoğulları’nı tebrik ederek, teşekkür belgelerini verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA