Antik kent Soli’de muhteşem konser | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Antik kent Soli’de muhteşem konser


 

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi’nin bu yıl 7’ncisini düzenlediği ‘Soli Güneş Festivali’nde aynı sahneyi paylaşan Candan Erçetin ve Kardeş Türküler grubu, Mersinlilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

KIYMET GÖKÇE 

Mezitli Belediyesi 7. Soli Güneş Festivali’nin ikinci gününde, Türkiye’nin en sevilen sanatçılarından biri olan Candan Erçetin, Kardeş Türküler ile birlikte konser verdi. Binlerce Mersinlinin izlediği, Soli Pompeiopolis Antik Kenti yanındaki Soli Arena Konser Alanı’nda düzenlenen konsere, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan, CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı ve Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da katıldı.
Kardeş Türküler’in Türkçe, Arapça, Ermenice ve Kürtçe türküleriyle başlayan konserde, bir süre sonra Candan Erçetin de sahne alarak Mersinli hayranlarıyla buluştu. Konsere Rumca bir şarkıyla başlayan VE ‘Sallasana Mendilini’ türküsüyle devam eden Erçetin, konser boyunca Kardeş Türküler ile birlikte sergilediği enerji ile izleyenlerini bir kez daha kendine hayran bıraktı. Birbirinden güzel ezgileri seslendiren sanatçılara alanı dolduran Mersinliler de eşlik ederken, Erçetin her konserinde olduğu gibi bu konserine de yalın ayak çıktı.
Konser sonunda sahneye çıkan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Candan Erçetin ve Kardeş Türküler üyelerine birer buket çiçek vererek, teşekkür etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA