Fiyasko! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Fiyasko!


 

Bu sezon Süper Lig’den düşen Mersin İdman Yurdu’nda olağanüstü kongre, yeterli çoğunluk katılmadığı gerekçesiyle iptal edildi!

ALİ ŞANLI

Sahipsizliğin Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü’nü getirdiği son nokta fiyasko oldu! 29 yıl aradan sonra önceki sezon Süper Lig’e çıkan ancak sadece 2 yıl dayanabilen Mersin İdman Yurdu, sahipsizlik sonucu bu sezon 100 milyon TL’ye yakın borç ile çöküşe geçti!
Bu çöküşün mimarları arasında yer alan yöneticilerin sorumluluktan kaçarak yönetimi, yıl başında Hüseyin Çalışkan’a devretti. Ancak dağ gibi yığılan sorunlara Çalışkan ve ekibinin de çözüm üretecek beceriyi gösterememesi kulübü 6 ay sonra yeniden olağanüstü kongreye gitmeye zorladı.
Ancak Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen kongre, yeterli çoğunluk katılmadığı gerekçesiyle ikinci defa ertelendi. Divan kongrenin en geç bir ay içerisinde toplanmasına karar verirken, başkan adayının çıkmaması kongrenin gerçekleşmesindeki en büyük engel oldu. 
Kongreye katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın, otogar konusuna değinmesi tepki topladı. 
Kocamaz ayrıca her zaman olduğu gibi kent dinamiklerine sataşarak, “Mersin İdman Yurdu için mecliste şov yapanlar genel kurulda yok” diyerek, Mersin Uluslar arası Liman İşletmeciliği A.Ş.’ye (MIP) gönderme yaptı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA