Fırsatçılar iş başında! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Fırsatçılar iş başında!


 

Mersin nükleer santrale karşı adeta kenetlenirken bazı uyanıklar Başkan Kocamaz’a sahipsiz kalan Mersin İdman Yurdu’nun Akkuyu NGS tarafından yönetilmesi için öneride bulundu!

Hediye Eroğlu

Kötü bir sezon geçiren ve Süper Lig’den PTT 1. Lig’e düşen Mersin İdman Yurdu’nda bugün yapılacak olağan üstü kongre öncesi ilginç gelişmeler yaşandı. 
Kulüp başkanlığı için hiç kimsenin hevesli olmaması, kulübü sahipsiz bırakması bir çok kesimi rahatsız ederken Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a ilginç öneriler geldi. Kocamaz’a yapılan ilk öneri MİY’in Akkuyu Nükleer Güç Santrali A.Ş.’ye (Akkuyu NGS) verilmesi yönünde oldu!
Akkuyu’nun 30 milyon dolar ayırdığı reklam bütçesinden faydalanmak isteyen bazı isimlerin bu önerisine Kocamaz’ın kentteki nükleer karşıtlığı ve taraftar baskısı olabileceği endişesi ile sıcak bakmadığı gündeme geldi.
Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanlığı  önerilen bir diğer bir isim ise Mersin Uluslar arası Liman İşletmeciliği A.Ş.’nin (MIP) yerli ortağı Afken Holding’in patronu Hamdi Akın oldu. Akın ile görüşülerek gerek stadın ismi, gerek forma reklamı karşılığında Mersin İdman Yurdu’nun MIP’e verilmesi gündeme geldi. Bu öneriye sıcak bakan Başkan Kocamaz MIP yöneticileri ile görüşerek kongre gününe kadar karar verilmesini istedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA