İnşaat işçileri 30 metreden yere çakıldı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İnşaat işçileri 30 metreden yere çakıldı!


 

Anamur’da bir inşaatta dış cephe sıvası yapan iki işçi, üzerinde bulundukları asma asansörün halatı kopunca yaklaşık 30 metre yükseklikten yere çakıldılar.

Haber Merkezi

 

Mersin’in Anamur ilçesinde adeta faciadan dönüldü. Bir inşaatta dış cephe sıvası yapan iki işçi, üzerinde bulundukları asma asansörün halatının kopması ile yaklaşık 30 metre yükseklikten yere çakıl.

Olay, dün saat 10:00 sularında Sağlık Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde bulunan 8 katlı inşaatta meydana geldi. İddiaya göre; son katta dış cephe sıvası yapan Suriyeli 25 yaşındaki Muhammet Halil ile Anamur nüfusuna kayıtlı 27 yaşındaki Ali Üzgüç, asansörü hareket ettirmek için kumanda düğmesine basması ile halat sıkıştı. Halatın sıkışması sonrası freni boşalan asansör, işçilerle birlikte 30 metre yükseklikten yere çakıldı. Kazanın ardından Suriyeli İşçi Muhammet Halil Anamur Devlet Hastanesi, Ali Üzgüç ise Anamur Özel Anamed Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Yaralıların durumunun ağır olduğu öğrenilirken, polis olayla ilgili araştırma başlattı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA