Kritik Kongre | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kritik Kongre


 

Mersin İdman Yurdu’nun 13 Haziran’da yapılacak kritik kongresi öncesi aday çıkmaması gerilimi arttırıyor!

ALİ ŞANLI

 

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun aldığı karara göre; 2016 - 2017 Futbol Sezonunda 1. Transfer ve Tescil Dönemi, 10 Haziran 2016 tarihinde başlayıp, 31 Ağustos 2016 tarihinde bitecek. 2. Transfer ve Tescil Dönemi ise 4 Ocak 2017 tarihinde başlayıp, 31 Ocak 2017 tarihinde sona erecek. Takımlar önceden belirledikleri, görüştükleri futbolcular ile bir resmi imzaları attırmaya başlayacak.

Mersin İdman Yurdu ise bu kritik dönemi kongre yaparak geçirmek zorunda. Öncelikle yönetim ve hoca seçimi yapılması gerekiyor. Daha sonra da oluşacak bütçe doğrultusunda ve belirlenen hedefe uygun transferler yapılacak.

Şuana kadar takımdan; Servet Çetin, Sinan Kaloğlu, Serkan Balcı, Welliton, Nakuolma, Pedriel, Vederson, Murat Ceylan, Marko, Güven Varol, Mihaylov kesin olarak ayrıldılar. Takımda kalan oyuncuların ise alacaklarını kurtardıktan sonra onlarında ayrılmayı başka kulüplere gitmek istedikleri iddia edildi.

 

MİY KAYYUMA GİDEBİLİR

13 Haziran Pazartesi günü kulübün başına gelecek yönetimi çok zor günler bekliyor. İç ve dış transferde acil adımlar atılması gerekiyor. Bu yetmezmiş gibi ilk olarak transfer tahtasını açması gerekiyor. Sadece transfer tahtasının açılması için 13 milyon TL’ye ihtiyaç olduğu kulüp tarafından açıklanmıştı.

Bu tabloyu bilen bu kentte yaşan hiçbir iş adamının kulübe talip olmaması, kenti yönetenlerin ise duruma sessiz kalması 13 Haziran Pazartesi günü yapılacak olan kongrede Mersin İdman Yurdu tarihinde bir ilke sahne olabilir. Aday çıkmadığı için kulüp kayyuma gidebilir.

 

KOCAMAZ’DAN SAHİP ÇIKIN ÇAĞRISI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise, Mersin İdman Yurdu olağanüstü kongresi öncesinde kentin dinamiklerine twitter üzerinden çağrıda bulundu.

“Herkes Mersin İdman Yurdu'nu sevdiğini söylüyor ancak kimse taşın altına elini koymak istemiyor. Ben tüm siyasileri ve bu kentten kazananları göreve çağırıyorum. Samimiyet zor günde belli olur. İşte fırsat! Haydi Mersin bu samimiyet sınavından başarıyla çıkalım. Kulübü bu açmazdan kurtarmak hepimizin boynunun borcudur. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak yine destek vermeye hazırız. Transfer tahtasının hemen açılması şart. Kulüp transfer yasağını aşamazsa gelecekte daha vahim olaylarla karşılaşabiliriz. Mersin sevdalıları bu işe birlikte el atmak bizim görevimiz” dedi.

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA