Hedef yelkenciliği sevdirmek! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Hedef yelkenciliği sevdirmek!


 

ALİ ŞANLI

 

Mersin Valisi Özdemir Çakacak ‘Mersin Yelken İhtisas ve Yat Kulübü’nün Mart ayı itibariyle görevi devralan yeni yönetimini kabul etti. Sahil Valilik Makamı’nda gerçekleşen kabule Mersin Yelken İhtisas ve Yat Kulübü Başkanı Hasan Tufan Ballı, Başkan Yardımcısı Cengiz Sönmez, yönetim kurulu üyeleri Fikret Ünlüer ve Özgür Özcan, engelli milli yelken sporcusu İbrahim Kalay ve genç yelken sporcuları katıldı.

Başkan Ballı, kulübün yeni yönetimi olarak bu sporu Mersin’lilere sevdirmek, tanıtmak ve daha yaygın hale getirmek amacıyla yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. “Türkiye’deki tüm engelli lisansları bizim kulübümüzden verilmektedir” diyen Ballı, “Kulübümüz bünyesinde lisanslı sporcuların yanı sıra engelli milli sporcular da vardır. Biz bu sporu bir sosyal sorumluluk projesi olarak adlandırdık. Ortaokul seviyesinden başlayarak, ilimizden daha çok milli sporcu çıkarabilmek adına çalışmalarımızı sürdürmekteyiz” dedi.

Kabul Vali Çakacak’ın kulüp yöneticilerinin sorunlarını ve isteklerini dinlemesinin ardından sporcular ile bir süre sohbet etmesiyle sona erdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA