Randevusuz araç muayene olamayacak! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Randevusuz araç muayene olamayacak!


 

TÜVTÜRK Tarsus Araç Muayene İstasyonu’nun da 7 Haziran gününden itibaren randevulu sisteme dahil olmasıyla TÜVTÜRK’ün Mersin sınırları içinde bulunan 6 istasyonu da artık sadece randevu ile hizmet vermeye başladı.

Haber Merkezi

 

TÜVTÜRK’ün, Mersin’deki araç muayene istasyonları artık sadece randevu ile hizmet verecek. Geçen aylarda, Mut Araç Muayene İstasyonu’nun, sadece randevu ile hizmet vermeye başlamasının ardından, bu kez de Tarsus Araç Muayene İstasyonu randevulu sisteme dahil oldu. 7 Haziran tarihinden itibaren, Tarsus İstasyonu’na randevusuz araç kabulü yapılmayacak.

TÜVTÜRK Yetkilileri Mersinli araç sahiplerini, araçlarını istasyonlara getirmeden önce mutlaka randevu almaları konusunda bilgilendirdi.

Sadece randevu ile hizmet veren istasyonlarda muayene  taleplerinin eşit şekilde dağılmasının mümkün olduğunu belirten TÜVTÜRK yetkilileri, bu sistem sayesinde araç kullanıcılarının istasyonda daha az beklediğine dikkat çekti. 

Araç muayene istasyonlarına sadece randevulu araçların kabul edilmesinin müşteri memnuniyetinde artış sağladığını hatırlatan yetkililer bu uygulama ile Mersin’de de müşteri memnuniyetinde artış sağlanmasını beklediklerinin altını çizdiler.

Randevu sisteminde, araç kullanıcıları www.tuvturk.com.tr adresinden ücretsiz olarak istasyon yoğunluğuna göre talep ettikleri gün, saat aralığı için randevularını alabiliyor. Ayrıca randevular,

TÜVTÜRK Çağrı Merkezi’nden veya istasyonlara gelerek ücretsiz alınabiliyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA