Fırtına korkuttu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Fırtına korkuttu


 

Mersin’de önceki gün gece saatlerinde aniden başlayan yağmur ve fırtına Mersinlileri şaşırttı.

Yağmur ile birlikte çakan şimşekler kenti aydınlatırken, gök gürültüsü ise insanları korkuttu. Zasan zaman değişik bölgelerde elektrik kesintisinin de yaşandığı kentte etkili olan sağanak yağmur ve fırtına sabaha kadar sürdü. Gece birden başlayan yağmura şaşıran bazı vatandaşlar, gecenin geç saati olmasına rağmen balkonlarından yağmuru izledi. Kentin özellikle yukarı kesimlerinde yağmur bazı olumsuzluklara neden olurken, kent merkezinde de bazı ağaçlar rüzgardan etkilendi. Yağmur ile birlikte çakan şimşekler kenti aydınlatırken, gök gürültüsü ise insanları korkuttu. 

Ayrıca Mersin'in Tarsus ilçesinde de kısa süreli etkili olan şiddetli yağışlı hava hayatı olumsuz etkiledi. Çıkan fırtına çatıları uçurdu, ağaçları yıktı, kopan elektrik telleri ilçenin birçok bölgesinde elektrik kesintilerine neden oldu.
İtfaiye ve zabıta ekipleri, fırtınanın neden olduğu tahribatın giderilmesi için çalışma yaptı. Enerji-SA çalışanları ise ilçe genelinde kesilen elektriğin tekrar verilmesi için çalışma başlattı. Fırtınada herhangi bir yaralanma ve can kaybının olmaması teselli oldu. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA