Kayısı Festivali başlıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kayısı Festivali başlıyor


 

Mersin’in Mut ilçesinde ilki 1962 yılında gerçekleştirilen Karacaoğlan Kayısı Kültür ve Sanat Festivali’nin 54.’sü bu yıl 3-5 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

Festivale yurt dışı ve yurt içinden önemli konukları davet ettiklerini söyleyen Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, 3 Haziran Cuma günü Karacaoğlan Çınaraltı Parkı’nda saat 14.00’de festival açılışının ardından, Mut Belediyesi Halk Oyunları ekibi gösterisi, kayısı yeme yarışması, ödül töreni, kayısının bereketi için Dilek Havuzu’na kayısı dökülmesi, sergi ve resim sergisi açılışları yapılacağını, akşam bölümünde ise Musa Eroğlu Sevgi Parkı’nda, Kıraç ve Sevcan Orhan’ın konser vereceğini söyledi.

Festivalin ikinci günü gündüz bölümünde karakucak güreş müsabakası, Mut Çıtlık dergisi kaval çalma gösterisi ve Halk koşusu yapılacağını belirten Yılmaz, akşam bölümünde Savaş Korkmaz, Özgür Şahinsoy, İlyas Yalçıntaş ve Burcu Güneş’in konser vereceğini söyledi.

Başkan Yılmaz, festivalin üçüncü gününde trap atış yarışması, güreş müsabakaları final karşılaşması, sportif etkinlikler ve madalya töreni düzenleneceğini kaydetti. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA