Netfor artık Mersin’de! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Netfor artık Mersin’de!


 

Türkiye’nin ilk hava kargo hizmeti veren Netfor, Adana ve Osmaniye’den sonra Mersin’de…

 Mersin İl Temsilciliği’ni hizmete açan firma; dijital iletişimden eğlenceye, reklamdan tüm kamu iletişimlerinize, eğitimden faturalarınıza kadar, size özel haberleri ve iletilerinizi TV üzerinden güvenli bir şekilde alıp saklayabileceğiniz dijital bir depo sistemi imkanı sağlıyor. 

EBUBEKİR BAĞCI

Bir İTR Medya ürünü olan Netfor, artık Mersin’de. iletişim sektöründeki arz ve talep arasında oluşan erişim ve dağıtım sorunlarına ‘Netfor’ sistemi ile çözüm üreten İTR Medya, Adana ve Osmaniye’den sonra Mersin’de de temsilcilik açtı.
GMK Bulvarı Carrefour Kavşağı’nda Mersinlilere hizmet verecek Netfor Mersin İl Temsilciliği’nin açılışına; Mezitli Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Avşar, Netfor Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Altınok, Yakup Yılmaz, Netfor İl Temsilcisi Necmettin Demirci ile çok sayıda davetli katıldı.  

DATA TRANSFERİ YAPAN KARGO SİSTEMİ
Açılışta gazetecilere kısa bir açıklama yapan Başkan Bekir Altunok, Netfor’un özelliklerine dair şunları kaydetti; “Netfor; uydu üzerinden bireysel data transferi ve kargo işlemi yapan sistemin adıdır. Üç aşamalı bir projedir. Birinci aşaması E-Posta, kanun kapsamında tebliğ edilebilecek dataların bireysel anlamda tebliğini sağlayacak bir sistem. İkincisi yine dünyada bir ilk olarak iddia ettiğimiz Elektronik Bilboard dediğimiz kişilerin evdeki televizyonların bir bilboarda dönüşmesi. Üçüncüsü de elektronik AVM dediğimiz, elektronik ticaret olarak adlandırılan internet siteleri üzerinden evlerde AVM modeliyle bin 200 ayrı dükkanın akredite edilerek, tüketiciye ulaşmasının sağlanması”.

DİGİTÜRK VE D-SMARTTAN FARKLIYIZ
Altınok, daha sonra sistemin yapısı ve içeriğiyle ilgili sözlerini şöyle sürdürdü; “Üreticiyle tüketiciyi birleştiren, aracı kurumları ortadan kaldıran bir çalışma ticari modülasyonları merkezi olan bir iş değil. Bugün kamu tarafı olan yani PTT’nin dağıtım tekelindeki bir işi konuşuyoruz. Diğer tarafta TÜRKSAT var, biz ikisi arasındaki teknolojinin çözüm ortağıyız. 
Bunu yapan MİDO diye Medya İzleyicileri Dinleyicileri Derneği bende onun genel başkanıyım. Bayilerimiz bu işin ticari faaliyetini yapıyorlar” dedi. 


NETFOR NEDİR?    
2012 yılında kurulan İTR (İnternet Televizyon Radyo) Medya Platformu A.Ş.’nin bir ürünü olan Netfor, Türkiye’de ve dünyada ilk kez uygulanan bir noktadan bir noktaya, bir noktadan çoklu noktalara ve çoklu noktalardan tek bir noktaya uydu üzerinden veri transferi gerçekleştirebilen, uydudan gelen sinyaller üzerinde ekleme ve çıkarma yapabilen, karadan transferi yüksek maliyetlere sebep olan her türlü hizmet ve ürünün uydu üzerinden taşınmasını sağlayabilen, her bireye kendine özel bir elektronik posta kutusu tanımlanan ve bireylerin her türlü kurum ve kuruluşun aradan çıkarılmasıyla, bu noktalar ile direkt aracısız temas kurmasına olanak tanıyan Dijital Hava Kargo Sistemi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA