Yenişehir Anadolu Lisesi’nde ‘Cennetin Köşesi’ açıldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yenişehir Anadolu Lisesi’nde ‘Cennetin Köşesi’ açıldı


 

“Cennetin Köşeleri Projesi” kapsamında Z Kütüphane açılışları devam ediyor. Son olarak Yenişehir Mersin Anadolu Lisesi öğrencileri görkemli bir açılışla kütüphanelerine kavuştu.

ATİLLA TULAY

Okulların zenginleştirilmiş kütüphanelere kavuşturulması amaçlanan projede, Mersin Yenişehir Anadolu Lisesinin Z Kütüphanesi de açıldı. Proje kapsamında 30 okula daha ‘Z Kütüphane’ kazandırılacak. 
Okullara hayat veren bu projeye ilişkin; Yenişehir Kaymakamlığı, Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, hayırsever işadamları, okul idareci ve eğitimcilerinin çabası, veliler tarafından takdirle karşılanıyor.
Yenişehir Kaymakamlığı ve Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen “Cennetin Köşeleri” projesi kapsamında Yenişehir Mersin Anadolu Lisesinde Okul Aile Birliği  katkılarıyla yaptırılan Z  Kütüphane Yenişehir Kaymakamı Dr. Mustafa Özarslan, Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Çelebiyılmaz, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin hazır bulunduğu bir törenle öğrencilerin hizmetine sunuldu.

FAYDASI BÜYÜK
Yenişehir Mersin Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mehmet Nazım Altınay, bilgisayarlar ve çeşitli kitaplarla desteklenen kütüphanenin, öğrencilere çok faydalı olacağını belirtti. Altınay, eğitime önem veren ülkelerin çocuklarının da, ufkunun sınırsız olacağı ve geleceklerine, ideallerine en üst düzeyde kavuşacaklarını ifade etti.
Yenişehir Kaymakamı Dr. Mustafa Özarslan da, ‘Z Kütüphane’nin yapımındaki çalışmalarından dolayı Okul Müdürü Mehmet Nazım Altınay ve Okul Aile Birliği yöneticilerine teşekkür ederek, Okul Aile Birliği Başkanı Erol Deynekli ve Başkan Yardımcısı Cumali Gözkara’yı teşekkür belgesi ile ödüllendirdi.
Kaymakam Özarslan, proje kapsamında Haziran ayı sonuna kadar 30 okulu  zenginleştirilmiş kütüphaneye kazandıracaklarını ve bilginin en büyük kaynak olduğunu belirtti.

KAYMAKAM VE MÜDÜRDEN, ÖĞRENCİLERE TAM DESTEK
Ayrıca TÜBİTAK’ın düzenlediği Ortaöğretim Öğrencileri Proje Yarışması’nın Adana’da yapılan Bölge Finallerinde birinci olarak bölgemizi Ankara’da yapılan finallerde temsil eden kimya öğretmeni Aylin Sinan Bilgin ve öğrenciler; Zümra Tokaç ile Benay Karabulut’u da birer plaket ve çeyrek altın ile ödüllendiren Kaymakam Özarslan, başarılarının devamını diledi. 
Mersin Yenişehir Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mehmet Nazım Altınay da, “Bundan sonra da öğrencilerimize, geleceğe hazırlanmalarında, bakış açılarının genişlemesinde, ideallerine kavuşmaları konusunda, her zaman daha iyisini yapmak için destek olmaya devam edeceğiz” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA