Boşanmak istedi öldürüldü! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Boşanmak istedi öldürüldü!


 

Mersin’de bir çocuk annesi Ukrayna uyruklu N.Z. (33), boşanma aşamasında olduğu İ.Z tarafından öldürüldü. İ.Z cinayet sonrası intihar ederek hayatına son verdi.

HEDİYE EROĞLU

 

Her gün bir yenisi eklenen kadın cinayeti haberlerinin sonuncusu Mersin’den geldi. Mersin’de 2 yıldır boşanmaya çalışan Ukrayna uyruklu N.Z. (33), evli olduğu İ.Z tarafından öldürüldü. İ.Z cinayet sonrası intihar ederek hayatına son verdi.  

Olay, merkez Yenişehir ilçesine bağlı Limonluk Mahallesi 24117 Sokak'taki 13 katlı bir binanın 3 katındaki dairede meydana geldi. İddiaya göre, İ.Z. (45), boşanma aşamasındaki Ukrayna uyruklu eşi N.Z. (33) ile tartıştı. Tartışmada İ.Z., eşini tabanca ile birçok defa ateş ederek öldürdü, ardından da intihar etti. Silah sesleri üzerine komşuları durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri çiftin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde polis ve savcının incelemesinin ardından çiftin cenazesi cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Çiftin 7 yaşında bir çocukları olduğu ancak olay anında okulda olduğu öğrenildi.

Öldürülen N.Z ile boşanmaya çalıştığı İ.Z arasındaki davanın iki yıldır devam ettiği ve çiftçin 29 Mayıs’ta boşanma duruşması olduğu öğrenildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA