Silifke’de hedef Play Off | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke’de hedef Play Off


 

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Silifke Belediyespor, TFF 3. Lig 2. Grubun 30. hafta mücadelesinde, deplasmanda Amasyaspor ile karşılaşacak edecek. Son olarak Eynesil Belediyespor’u 1-0 yenerek geçen hafta Profesyonel ligde mücadele etmeyi garantileyen Silifke ekibi, 27 Nisan günü yarın saat 15:00’de 12 Haziran Stadyumunda galibiyet parolası ile sahaya çıkacak. Silifke Belediyespor kazanması ve diğer rakibi Anadolu Üniversitesi’nin puan kaybetmesi halinde 2. Lige yükselme Play Off maçları oynayacak.

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, “Geçen hafta ligde kalmayı garantiledik. Amasyaspor ile de ligin son maçına çıkacağız. 2 haftadır maçlarımızı kazanıyoruz. Bu maça da galibiyet hedefi ile bakıyoruz. İnşallah Amasyaspor’u da deplasman yenip Play Off maçları oynamak istiyoruz. Takım olarak ta bunu başaracak gücümüz var. İnşallah Silifke’ye galibiyetle döneceğiz. Takımımıza maddi manevi destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA