O takım Mersin mi? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

O takım Mersin mi?


 

Amerika’da tutuklanan Reza Sarraf’ın yakın ilişki içerisinde olduğu Zafer Çağlayan aracılığıyla Mersin İdman Yurdu’na para yardımı yaptığı iddiaları gündeme geldi!

Haber Merkezi

ABD’de New York Güney Bölgesi (NYGB) Başsavcısı Preet Bharara’nın yürüttüğü Reza Zarrab soruşturmasında, Türk futbol camiasında deprem etkisi yaratacak gelişmeler yaşanıyor. Savcı Bharara'nın yürüttüğü Zarrab soruşturması, Türkiye'deki bazı futbol kulüplerine de uzandı.

Soruşturmada en az iki Süper Lig takımının dosyaya girdiği öne sürülürken bu takımlardan birinin Mersin İdman Yurdu olduğu öne sürüldü. Reza Sarraf’ın yakın ilişkisinin olduğu Zafer Çağlayan aracılığıyla Mersin İdman Yurdu’na kaynak aktarmış olabileceği iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Soruşturmanın içeriğinden haberdar olan kaynaklar, bu futbol kulüplerinden birinin içinde, önde gelen ve etkili pozisyondaki birçok kişinin Zarrab olayında bizzat rol oynadığını düşünüyorlar. Kaynaklar, kanıtların da bu yönde olduğunun altını çiziyorlar.

New York kaynaklarına göre; bu para akışının ‘aklama değil de komisyon adı altında’ ve gerçekleştiği düşünülürken, söz konusu para trafiğinin kanıtlarının tapeler şeklinde Bharara’nın ofisinde olduğu ifade ediliyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA