En iyiler Mersin’de | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

En iyiler Mersin’de


 

Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası heyecanı Mersin’de başlıyor. 28-29 Mayıs 2016 tarihlerindeki dev organizasyonda Türkiye’den ENKA ve Fenerbahçe şampiyonluk için piste çıkacak.

ALİ ŞANLI

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun 2016’da organize ettiği ikinci Avrupa kulüpler şampiyonası olan ECCC (Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası), 28-29 Mayıs’ta Mersin Yenişehir Nevin Yanıt Atletizm Kompleksi’nde yapılacak. Dev organizasyon için hazırlıklar tamamlanırken, takımlar da resmi otele yerleşmeye başladı.

Erkeklerde beş, kadınlarda sekiz takımın katıldığı kupa, Avrupa’nın kulüplerdeki ülke şampiyonlarını bir araya getiren en önemli etkinlik. Geçen yıl 20 yıl aradan sonra Türkiye’de ilk kez yapılan ECCC, üst üste üç yıllık Mersin durağında ikinci yılını geçiriyor.

Bu yılki etkinlikte geçen yılın şampiyonları İspanyol Playas de Castellon ve Valencia  takımları unvan korumak için Mersin’e geldiler. İspanya ile Portekiz, Litvanya, Türkiye ve Danimarka da ikişer takımla kupada yer alıyor.

ECCC 2016 resmi basın toplantısı cuma sabahı 09:00’da gerçekleştirilirken, yarışmalar cumartesi 17:30’dan itibaren yapılacak. İki günlük mücadeleyi Mersinli atletizmseverler ücretsiz olarak takip edebilecek. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA