Yenice mahallesinde yol bakım çalışması yapıldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yenice mahallesinde yol bakım çalışması yapıldı


 

Haber Merkezi

 

Tarsus Belediyesi, kente yeni bir görünüm kazandırmak amacıyla yol bakım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kırsal mahallelerin yanı sıra merkez mahallelerde de yol, bakım, onarım işlemleri düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Tarsus genelinde sürdürülen çalışmalar devam ederken ekipler Yenice Mahallesi’nde yol bakım onarımı yaparak vatandaşların memnuniyetini kazandı.

Tarsus Belediyesi, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yolların daha rahat ve konforlu hale getirilmesini hedefliyor. Aynı zamanda şehrin farklı bölgelerinde bakım onarım çalışmalarına da devam edilerek, vatandaşların taleplerine hızlı bir şekilde cevap veriliyor. Bu çalışmalarla hem mahalle sakinleri rahatlıyor hem de sürücülerin konforlu bir şekilde seyahat etmeleri sağlanıyor.

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, hem kırsal mahallelerde hem de merkez mahallelerde yol bakım çalışmalarına büyük önem verdiğini belirterek vatandaşların taleplerinin hızlı bir şekilde çözülmek için çalışmaların devam ettiğini vurguladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA