Kahve bahane projesi Tarsus’ta | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kahve bahane projesi Tarsus’ta


 

Haber Merkezi

 

 “Eğitimde feda edilecek tek bir fert yoktur.” anlayışından yola çıkılarak hazırlanan kahve bahane projesi bu hafta Tarsus Altaylar Mahalle Kahvesinde gerçekleşti.

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte ortaya çıkan aile içi problemlerin ele alındığı tiyatro oyunu, anne babalara ulaşabilmek amacıyla mesai saatleri dışında sergileniyor. Velilerle bir araya gelip onlarla sohbet etmenin ve aile içi iletişimin, okul ve aile iletişiminin önemine dikkat çekmek istediklerini ifade eden Mersin İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, proje hakkında velilere bilgi verdi. Sürekli iletişim halinde olmak gerektiğine vurgu yaptı: “İletişim arttıkça problemler azalır. Sürekli iletişim halinde olmalıyız” dedi.

Rehber öğretmenlerin hazırlamış oldukları oyun, öğrencilerle empati yapabilmeyi, velilerde farkındalık oluşturmayı, madde ve teknoloji bağımlılığının önüne geçebilmeyi hedefliyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA