Yılın hekimleri ödüllendirildi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yılın hekimleri ödüllendirildi


 

Mersin’de görev yapan ve başarılı çalışmaları nedeniyle “Yılın Hekimi” ödülünü almaya uygun görülen hekimlere ödülleri Vali Çakacak tarafından verildi.

Haber Merkezi


İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen, “Yılın Hekimi ve Teşekkür Belgelerinin Dağıtım Tören” de konuşan Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı Çamsarı, kendi alanında başarı elde ederek kurumlarının takdirine ulaşmış hekimleri özverili çalışmalarından dolayı tebrik ettikten sonra, değişen sağlık ihtiyaçları kapsamında hasta haklarına ve hasta yakınlarının beklentilerine en uygun şekilde cevap vererek etkin ve verimli bir sağlık hizmeti sunan hekimlerin en güzel ödüllere layık olduğunu ifade etti.
Daha sonra günün anlam ve önemini belirten “Sen Oradaydın” isimli video gösterimi yapıldı. Kamu spotu gösterimi sonrasında “Yılın Hekimi” ödülünü almaya hak kazanan Dr. Ali İnal, Dr. Gani Bulut ve Gülüzar Özer’e ödülleri Vali Çakacak tarafından verildi. Mersin’de görev yapan ve çalışmaları ile teşekkür belgesi almaya hak kazanan Uzm. Dr. Mustafa Uğuz, Uzm. Dr. Mahmut Yılmaz, Dr. Senay Demiroğlu, Uzm. Dr. İdris Etkar, Uzm. Dr. Fatma Doğan, Dr. Didem Yenmez, Uzm. Dr. İlknur Kılıç’a teşekkür belgelerinin verilmesinin ardından tören sona erdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA