Mersin’de aile boyu facia! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’de aile boyu facia!


 

Mersin’de Nurgül Kaya ve oğlu Emrullah Kaya evde, evli olduğu Neşet Kaya otomobilde yanmış olarak ölü bulundu. Neşet Kaya’nın eşi ve oğlunu yakarak öldürdükten sonra kendini yaktığı üzerinde duruluyor.

Hüseyin Yıldız

 

Mersin'in Erdemli ilçesinde 2'si evde, biri de araçta yanarak ölmüş halde bulunan 3 kişilik ailenin cenazeleri, savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye yaklaşık 45 kilometre uzaktaki İlemin Mahallesi'nde sabaha karşı bir evde çıkan yangında, anne Nurgül Kaya (35) ile oğlu Emrullah Kaya'nın (10) yanarak ölmesi ve eve 4 kilometre mesafedeki yolda baba Neşet Kaya'nın da araç içerisinde yanmış halde cesedinin bulunmasıyla ilgili savcının olay yerindeki incelemeleri tamamlandı. Jandarma ve savcının yaptığı incelemenin ardından cesetler, cenaze aracıyla otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna gönderildi.

Öte yandan, olayın nasıl gerçekleştiği ile ilgili olarak jandarma ekiplerinin çalışmalarının sürdüğü bildirildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA