ÇBK final serisine hazır | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇBK final serisine hazır


 

SUAT ÖZDAL

 

ING Kadınlar Basketbol Süper Liginde mücadele eden temsilcimiz Çukurova Basketbol Kulübü(ÇBK) Mersin final serisine hazır.

PlayOff serisinde rakiplerine üstünlük sağlayarak final serisine kalma hakkı elde eden Çukurova Basketbol Kulübü Mersin sırası ile çeyrek finalde OGM Orman Sporu 2/0’la geçerek yarı finale kaldı. Yarı finalde Beşiktaş BOA ile karşılaşan temsilcimiz rakibine 2/0’lık üstünlük sağladı ve finalde Fenerbahçe Alagöz Holding’in rakibi oldu.

Lig şampiyonluğu mücadelesinde 5 karşılaşma üzerinden 3 maçı kazanan ekip lig şampiyonu olacağı seri bugün başlıyor. Karşılaşma Fenerbahçe Alagöz Holdingin salonu Metro Enerji Spor salonunda saat 19.00 başlayacak. Karşılaşma TRT Spor Yıldız’dan canlı yayınlanacak.

Temsilcimiz ÇBK Mersin İstanbul da 5/7 Nisan tarihlerinde iki karşılaşma oynayacak. İstanbul da rakibine karşı galip gelerek seriyi Mersin’de noktalamak ve lig şampiyonluğu kupasını Mersinde kaldırmak istiyor. Bu sezon şampiyonluk kupasına ve lig kupasına yakın olan temsilcimiz. Final serisine hazır ve moraller yerinde.

Basketbol severlerin heyecanlı çekişmeli Playoff seri izleyeceği karşılaşmalar sonrasında 2023-2024 sezonu kupası sahibini bulacak. Playoff serisi Mersin’de 3. karşılaşma 17 Nisan Çarşamba günü Servet Tazegül Spor salonunda Saat 19.30’da oynanacak.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA