Memleket bu halde iken MHP’li Hamit Tuna gezide! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Memleket bu halde iken MHP’li Hamit Tuna gezide!


 

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, kentteki en önemli kutlamalarda yer almadı.

Haber Merkezi

Bir grup gazeteciyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında yurtdışı gezisine gittiği ortaya çıkan Başkan Tuna’nın, diğer etkinliklerde yer almaması gözlerden kaçmadı. 

BURADAYMIŞ GİBİ PAYLAŞIMLAR YAPILDI 
Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın, gerek Cumhuriyet Meydanındaki 19 Mayıs kutlamalarına gerekse kendi bölgesi olan Toroslar’daki etkinliklere katılmaması şaşkınlık yaratırken, ardından kentte olmadığı halde sanki buradaymış gibi kandil mesajı, belediye ait çalışma ve faaliyetler paylaşması dikkat çekti. Öte yandan hafta sonu Erdemli de yapılan Türkmen Şölenine de katılmayan Başkan Tuna’nın, alanda kurulu Toroslar Belediyesi çadırını görenler, “Kendisi yok çadırı var” yorumu yaptırdı.  
MHP’li Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın, Mersin Büyükşehir Belediyesi ile devam eden soğuk rüzgarlara bir yenisi daha ekledi. En önemli milli bayramlardan olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında yurtdışına çıkan Başkan Tuna’nın bu geziyi neden milli bayrama denk getirdiği bilinmezken, siyaseten kendisine uzak olan bazı medya sahipleri ile geziye çıkması tartışma yarattı. 

BİRİ CHP’Lİ DİĞERİ MHP’Lİ BAŞKANLAR MİLLİ BAYRAMA KATILMADILAR
Gezinin kim tarafından finanse edildiği de gündeme gelirken Başkan Tuna’nın bulunduğu makam ve bağlı olduğu siyasi parti gereği, milli bayramlara gösterdiği hassasiyet biliniyor. Tam da böylesi bir günde ve dahası memlekete her gün şehit haberi düşerken MHP’li bir Başkanın geziye çıkması ve bunu milli bayrama katılmayan bir diğer isim olan Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Ünal ile birlikte olması tartışmayı alevlendirdi. AK Parti Hükümetinin milli bayramlara bakışını eleştirildiği ortamda biri CHP’li diğeri MHP’li her iki başkanın 19 Mayıs kutlamalarına katılmamaları dikkatlerden kaçmadı. 
TÜRKMEN ŞÖLENİNDE DE GÖZLER BAŞKAN TUNA’YI ARADI
Hafta sonu Erdemli de gerçekleşen, MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya ile MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, belediye başkanları, il ve ilçe başkanları gibi kişilerin yer aldığı Türkmen Şöleninde gözler Başkan Tuna’yı ararken, kendisi olmadığı halde alanda kurulu belediye çadırı çeşitli yorumlara sebep oldu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA