AKP’de toplu istifa! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKP’de toplu istifa!


 

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde (AKP) 31 Mart seçimlerinin yarattığı deprem devam ediyor. Mersin’in Erdemli ilçesinde AKP ilçe yöneticilerinden 4 isim görevlerinden istifa ettiler.

HEDİYE EROĞLU

 

Erdemli ilçe yönetiminden dört kişi daha, AK PARTİ'DE Kİ görevinden istifa ettiler.  Edinilen bilgiye göre; AKP Erdemli ilçe yönetiminde bulunan, Emin Gür, Ahmet Havva, Rahman Oğuz ve Mustafa Kurnaz parti ilçe yönetim kurulundan istifa ettiklerini duyurdu. İstifa eden isimler; “İlçe yönetiminin sergilediği tutarsızlık bizleri derinden üzmüştür. Bu saatten sonra, normal bir seçmen gibi Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı olarak siyasi hayatımıza devam edeceğiz dediler. İstifa haberimizden sonra, bizlerin başka partiye geçecekler diyen, kendini bilmez bazı zavallı insanlar, bizler bu davaya hizmet etmiş insanlarız. Bizlerin başka geçecek iddialarına sadece güler geçeriz. Bizim yerimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın yeridir” ifadelerini kullandılar.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA