‘İftira ise savcılığa gidin!’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘İftira ise savcılığa gidin!’


 

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e yönelik iddiaları yanıtsız kalan İYİ Partili vekil Burhanettin Kocamaz, “Sahibinin sesi olması için beslenerek üzerimize salınan trolleri bize saldırtarak cevap verdiğini zannetmek hoş bir davranış değildir!” diyerek, iftira atıldığı düşünülüyorsa savcılığa suç duyurusunda bulunulabileceğini dile getirdi.

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Yerel seçimlerde Mersin’de adeta hezimet yaşayan İYİ Parti’nin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e yönelik eleştirileri ve suçlamaları sonrası şahsına yönelik yapılan saldırılara tepki gösterdi.

 

“YANLIŞLAR KONUSUNDA UYARMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Kocamaz, “Bir yerel seçimi geride bıraktık. Kazanan tüm adaylara başarılar dilerim. İnşallah, Belediyelerimiz Mersin’e yakışır, tarafsız ve şeffaf bir şekilde yönetilir!” diyen Kocamaz, “Kaynaklar yerli yerinde kullanılır, çarçur edilmez, dedikodulara meydan verilmez! Seçim öncesinde duyulan endişeler yaşanmaz! Ve Mersin bir barış, huzur ve kardeşlik şehri olmaya devam eder! Bizler tüm belediyelerimizin takipçisi olmaya, yapılan doğru şeyleri takdir etmeye, yapılan yanlışlar konusunda da uyarmaya devam edeceğiz!

 

TROLLER ÜZERİMİZE SALINIYOR

Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu diyor ki; ‘Ben, milletim uğruna adamışım kendimi, bir doğrunun imanı, bin yanlışı düzeltir!’ Doğru ve dürüst çalışan, kaynakları verimli kullanan, ihaleleri düzgün ve şaibelerden uzak bir şekilde dikkatle yapan, gerekli ve yeterli hizmet veren başkanların bizim bu takibimizden ve sorduğumuz sorulardan rahatsız olmasına, trollerini üzerimize salmasına gerek yok!

Kendine ve icraatlarına güvenen başkanlar sorduğumuz sorulara açık yüreklilikle cevaplar verir ve konu kapanır! Ama maalesef bugüne kadar sorduğumuz sorulara cevap alamadığımız gibi sahibinin sesi olması için beslenerek üzerimize salınan trolleri bize saldırtarak cevap verdiğini zannetmek hoş bir davranış değildir!

 

“YANLIŞ VARSA SAVCILIĞA GİDİN”

Biz iddialarımızı ortaya koyarken, yanlış bir iddiamız varsa, ya medenice doğrusunu söyler, ya da bize iftira atıyorlar diye savcılığa suç duyurusunda bulunursunuz! Biz de bir yanlışımız varsa bedelini öderiz olur biter! Bu şekilde sosyal medya silahşörleri ile kapıya bağlanmış Bremen mızıkacılarının, kendilerine verilen görev gereği farklı sesler çıkararak bize saldırmasına gerekte kalmaz! Kimse bizden ‘haksızlıklar karşısında susan dilsiz şeytan’ olmamızı beklemesin!

Evet; Bu Belediye Başkanlığını, bizde 25 yıl, yani çeyrek asır yaptık! Alnımız açıktı! Yeri geldi cevap verdik, yeri geldi yazılı açıklama yaptık, yeri geldi iftira ve hakaretler varsa dava açarak mücadele ettik! Hiçbir dönemde birilerini besleyip hiç kimseye saldırtmadık! Medenice olan ve bir Belediye Başkanına yakışanda budur! O nedenle, Allah’ın izniyle hala toplum içinde alnımız açık, başımız dik olarak dolaşabiliyoruz! Bundan daha büyük bir onur, bundan daha büyük bir şeref olabilir mi? Bu vesile ile bu seçim Mersin’imize ve Ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA