‘Ekonomiye odaklanmalıyız’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘Ekonomiye odaklanmalıyız’


 

Meclis Başkanı Murat Kaya, Türkiye’nin bir yerel seçimi daha demokratik bir olgunlukla geride bıraktığını belirtti. Başkan Kaya, iş dünyası olarak Türkiye’nin bu seçimden sonra uygulanmakta olan ekonomik programa odaklanması gerektiğine inandıklarını söyledi.

Haber Merkezi

 

Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı Murat Kaya, Türkiye’nin bir yerel seçimi daha demokratik bir olgunlukla geride bıraktığını belirterek, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçim sonuçlarının başta bölgemiz olmak üzere ülkemiz ve milletimize hayırlı olması dileğinde bulundu.

31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Meclis Başkanı Kaya, iş dünyası olarak Türkiye’nin bu seçimden sonra uygulanmakta olan ekonomik programa odaklanması gerektiğine inandıklarının altını çizerek “İş dünyası olarak bundan sonraki süreçte üzerimize düşen sorumluluğun bilinciyle, tüm gücümüzle yatırıma, üretime ve ihracata devam edeceğiz. Ekonomide atılacak önemli adımların yanı sıra yapılacak çok işin de var olduğunu biliyoruz. Tarsus Ticaret Borsası Meclisi olarak her zaman olduğu gibi bu süreçte de elimizi taşın altına koymaya kamu, yerel yönetimler, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları arasında bir köprü vazifesi görmeye hazırız” ifadesini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA