‘Demokraside kaybeden olmaz’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘Demokraside kaybeden olmaz’


 

Demokraside kaybeden olmayacağını dile getiren MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır, seçilen tüm belediye başkanlarını, meclis üyeleri ve muhtarları tebrik etti. “Artık, kolları sıvama ve yeni bir enerjiyle sorunlarımızı çözme zamanıdır” diyen Çakır, gündemin yerini ekonomik, sosyal ve kentsel sorunların çözümüne bırakmasını beklediklerini bildirdi.

Haber Merkezi

 

Tamamlanan yerel seçimler sonrası kısa bir değerlendirme yapan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır, seçimlerin Mersin ve ülke genelinde huzur içinde, sorun yaşanmadan, demokratik bir olgunlukla geçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

SİYASET GÜNDEMİ ARTIK YERİNİ GERÇEK GÜNDEME BIRAKMALI

Seçimlerle yoğunlaşan siyaset gündeminin artık yerini gerçek gündeme bırakmasını ifade ederek ülkenin çözüm bekleyen sorunları bulunduğunu hatırlatan Çakır mesajında şu ifadelere yer verdi: “Ama büyük kısmının temelinde ekonomik sorunlar var. İş ve aş sorunu var. Gelin artık hep birlikte ekonomiye, üretime, istihdama, ihracata odaklanalım. Ülkemizin iş ve aşla gelecek olan refaha ve bunun yarattığı toplumsal huzura ihtiyacı var. Gençlerin bir meslek sahibi olmaya ihtiyacı var. Ticarete, teknolojiye, bilime ve çağı yakalamamızı sağlayacak olan gerçek gelişmelere odaklanalım. Bizi zayıflatan, ekonomimizi, milletimizin birliğini, refahını, huzurunu, zenginliğini zayıflatan her yapay sorundan uzak duralım.

 

MERSİN’DE ÇÖZÜM BEKLEYEN SORUNLAR VAR

Mersin özelinde kentimizin çözüm bekleyen sorunlarını kentin tüm dinamikleriyle ortaya koyduk, Başkanlarla seçim öncesi paylaştık. Yerel yönetimlerin birincil görevi insanımıza ulaşımdan tutun tüm belediye hizmetlerine kadar konforlu bir kent yaşamı sunmaktır. Afet yönetimi ve afetlere hazırlık ve buna yönelik kentsel dönüşüm önceliklerden biri olmalıdır. Artık, kolları sıvama ve yeni bir enerjiyle sorunlarımızı çözme zamanıdır. Biz Mersin iş dünyası olarak, önce kentimiz olmak üzere, bölgemize ve ülkemize değer katmaya, üretmeye, iş ve aş vermeye, ülkemizin zenginliği olmaya devam edeceğiz ve bunun için canla başka çalışacağız.

 

“DEMOKRASİ VE MİLLET İRADESİNE SAYGI DUYALIM VE BUNU KORUYALIM”

Yerel seçimlerin sonunda, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer başta olmak seçilen tüm ilçe belediye başkanlarımızı kutluyoruz. Seçilen her başkanımızla uyum içinde çalışmaya devam edeceğiz. Bu anlamda Mersin merkez ve diğer tüm ilçelerinde seçilen tüm Başkanlarımızı, Meclis Üyelerimizi, muhtarlarımızı gönülden kutluyorum. Seçim sonuçlarının Mersin’e ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyor, ülkemizin demokrasi kültürüne katkı koyan herkesi kutluyorum. Yeter ki demokrasi ve millet iradesine saygı duyalım ve bunu koruyalım. Demokraside kaybeden olmaz.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA