İYİ Parti’de ilk istifa geldi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İYİ Parti’de ilk istifa geldi


 

İYİ Parti’nin Tarsus İlçe Başkanı Burak Özdil, seçimlerde ilçede 4’üncü parti olmaları sonrasında görevinden istifa etti.

HEDİYE EROĞLU

 

Türkiye genelinde olduğu gibi Mersin’de de büyük hezimet yaşayan İYİ Parti’de istifalar gelmeye başladı. Tarsus’ta 4’üncü olan İYİ Parti’de İlçe Başkanı Burak Özdil görevinden istifa etti.

Özdil’in sosyal medyasından yaptığı şöyle; “Sevgili yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım, değerli yol arkadaşlarım sizlerle iki yılı bulan uzun ve yorucu bir dönem geçirdik. Birlikte çok güzel işler yaptık. Birlikte dayanışma içerisinde olduk. Güldük, eğlendik, yeri geldi birlikte üzüldük. Bu yolları sizlerle yürümekten ben onur ve gurur duydum. İlk günden son ana kadar bir arada kalan, birlikte duran her bir arkadaşıma şükranlarımı bir borç biliyorum. İyi ki varsınız. İyi ki bu yolları birlikte yürümüşüz. Fakat geldiğimiz noktada istediğimiz siyasi başarıyı elde edemediğimizi bizlere gösteriyor. Bu sonucun gereğini yapmak, yeni fikirlere, yeni yüzlere yol açmak, demokrasinin gelişimine katkı sunmak gerekiyor. Bu duygu ve düşüncelerle 1 Nisan 2024 itibariyle İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanlığı görevimden istifa etmiş bulunuyorum. Lütfen haklarınızı helal ediniz. Varsa benim hakkım sizlere helal olsun.”  

 

İYİ PARTİ TARSUS’TA KAÇ OY ALDI?

Resmi olmayan sonuçlara göre 31 Mart mahali idareler seçimlerinde bir milyon 392 bin 176 seçmen bulunan Mersin’de, bir milyon 99 bin 143 seçmen 4 bin 441 sandıkta oy kullanırken bunların bir milyon 50 bin 325’i geçerli sayıldı.

Tarsus’ta ise 252 bin 84 seçmen için 754 sandık kuruldu. CHP 88 bin 415 ile oyların yüzde 46,16’sını alırken, MHP 68 bin 217 ile oyların yüzde 35,61’ini, Memleket Partisi 11 bin 588 ile oyların yüzde 6,05’ini ve İYİ Partili Mehmet Yunus Seven ise 11 bin 449 ile yüzde 6’sını alabildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA