Zirvede hesaplar karıştı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Zirvede hesaplar karıştı


 

BAL, il sıralaması ve kümede kalma mücadelesinin verildiği Mersin Süper Amatör Ligi’nde Play Off heyecanı artmaya başladı. Binevlerspor lider Mezitli 33 FK karşısında kazanan taraf olurken Mersin 33 FK ise rakibi Akdeniz Belediyespor’u yenerek zirveye ortak oldu.

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Mersin Kemal Gündüz 2023- 2024 Sezonu Süper Amatör Ligi’nde Play Off haftasında üçüncü maçlar oynandı. Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkmak için mücadele eden Mezitli 33 FK, Mersin 33 FK, Binevlerspor ve Akdeniz Belediyespor zorlu bir mücadele vermeye devam ediyor.

 

BİNEVLERSPORA İLAÇ GİBİ PUAN

Play Off karşılaşmalarının üçüncü haftası da kıran kırana geçerken sürpriz sonuçlar heyecanı daha çok arttırdı. Binevlespor, lider Mezitli 33 FK karşısında 3-1 galip gelerek zirveye göz kırptı. Binevlespor’a bu puan ilaç gibi gelirken hedef için umut ışığı oldu.

Binevlerspor 4 puan ile 3’üncü sırada yer alırken Mezitli 33 FK 6 puan ile 2’inci sırada kaldı.

 

ZİRVEDE HESAPLAR KARIŞTI

Mersin 33 FK ile Akdeniz Belediyespor maçı beklendiği gibi sonuçlandı. Mersin 33, rakibi Akdeniz Belediyespor karşısında 3-0 ile kazanan taraf oldu. Play Off haftasına iyi bir başlangıç yapan Mersin 33, Akdeniz karşısında rahat kazandığı maç ile iddiasını ortaya koydu.

Son 3 hafta sadece 1 puan alan Akdeniz ekibinin artık Play Off umutları tükenmeye başladı. Akdeniz Belediyespor son 3 haftaya girerken acil galibiyet almaz ise hedeflerine veda etmek zorunda kalacak. Mersin 33 Spor ise ligde 6 puan ile lider durumda bulunurken Akdeniz Belediyespor ise 1 puan ile 4’üncü sırada kaldı.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA