Mersin’de Mahalli İdareler Seçimleri için oy verme işlemi başladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’de Mahalli İdareler Seçimleri için oy verme işlemi başladı


 

Mersin’de 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için oy verme işlemi başladı. Kentte 13 ilçede, 4 bin 455 sandıkta toplam 1 milyon 345 bin seçmen oy kullanacak.

22 adayın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 194 adayın da 13 ilçe belediye başkanlığı için yarıştığı Mersin'de oy verme işlemi sabah saat 08.00 itibariyle başladı. Vatandaşlar kayıtlı oldukları bölgelerdeki okullara, ellerindeki seçmen kağıtlarıyla birlikte sabahın erken saatlerinde giderek oy kullanmaya başladı. Mersin'de 13 ilçede, 806 mahallede, 906 sandık bölgesinde, 4 bin 455 sandıkta toplam 1 milyon 345 bin seçmen oy kullanacak.

Şu ana kadar her hangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı kentte, seçimler dolayısıyla üst düzey güvenlik önlemleri alındı. Seçim dolaysıyla kentte, 7 bin 35 emniyet müdürlüğü personeli, 2 bin 630 jandarma ve 193 sahil güvenlik olmak üzere 9 bin 858 personelle güvenlik tedbiri alındı.

Öte yandan, Mersin'de seçimlerin huzur ve güven ortamı içerisinde yürütülmesi için valilik koordinesinde Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Merkezi oluşturuldu. Seçim süreci bu merkez üzerinden takip edilirken, 112 Çağrı Merkezi de gelen çağrılara anında yanıt verecek. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA