Kurtuluşun formülü kongre mi? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kurtuluşun formülü kongre mi?


 

Mersin İdman Yurdu olağanüstü genel kurula gidiyor

İki yılda bir yapması gerekirken yaşadığı sorunlar nedeniyle her yıl kongre yapar hal gelen ancak sorunlarına çözüm üretemeyerek, Süper Lig’den PTT 1. Lig’e düşen Mersin İdman Yurdu, yine kongre kararı aldı!

ALİ ŞANLI

Spor Toto Süper Lig'den PTT 1. Lig'e düşen Mersin İdman Yurdu'nda yönetim, olağanüstü kongre kararı aldı. 
Kulüpten yapılan açıklamada, yönetim kurulunun 6 Haziran tarihinde olağanüstü genel kurul kararı aldığı bildirildi. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde genel kurulun 13 Haziran'da yapılacağı belirtildi.
MİY Kulüp Başkanı Hüseyin Çalışkan, kulübün önünü açmak için böyle bir karar aldıklarını belirterek, başkanlığına aday olup olmayacağı konusunda henüz bir karar vermediğin açıkladı. Çalışkan, "Olağanüstü kongre kararını tüm yönetim kurulu üyeleriyle görüşerek aldık. Kim aday olursa ona maddi manevi destek vermeye hazırız. Kulübe daha fazla zaman ayıracak bir kişinin aday olmasını temenni ediyoruz. Şu an benim adaylık konusunda vermiş olduğum bir karar yok. Herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA