‘Hesabı sandıkta sorun!’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘Hesabı sandıkta sorun!’


 

Vatandaşları sandığa çağıran İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, “Yerel seçimde iyi düşünün ve elinizdeki bu fırsat kaçırmayın ve çektiğimiz sıkıntıların hesabını bu sandıkta sorun!” dedi.

İBRAHİM YÜNCÜLER

 

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Mersin halkına sandığa gitme çağrısı yaptı. “Yüzdük yüzdük kuyruğuna kadar geldik” diyen Kocamaz, oy kullanmanın önemine değindi.

 

EMEKLİNİN ALDIĞI 10 BİN TL AYIN İLK HAFTASINDA ERİYOR!

“Vatandaşlarımızın bizlere ilettiği şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor!” diyen Milletvekili Kocamaz, “İnsanlar yaşadığı hayattan bıkmış durumda! Özellikle emekliler ne yapacağını şaşırmış! Yoksulluk sınırının 46 bin TL’ye dayandığı şu günlerde, emeklinin aldığı 10 bin TL ayın ilk haftasında eriyor! Emekli, gücü kuvveti yerinde ise bir yerlerde sigortasız da olsa bir iş bulup çalışıyor! Gücü kuvveti yerinde değilse bu insanlar ne yapsın?

 

“22 YILDA ÜLKEMİZİ VE MİLLETİMİZİ GETİRDİĞİNİZ BU DURUMDAN MUTLU MUSUNUZ?”

Ben şimdi buradan ülkeyi idare ettiklerini zanneden iktidar mensuplarına soruyorum!

22 yılda ülkemizi ve milletimizi getirdiğiniz bu durumdan mutlu musunuz? Yazacak o kadar çok şey var ki! Tamamını yazacak olsak sahifelere sığmaz! Aziz milletimize çağrımdır! 22 yıl boyunca her yıl biraz daha yoksullaştın! Şu anda nüfusumuzun yüzde 20’si sosyal yardımla geçiniyor! Hükümette bu rakamlarla övünüyor! Oysa bu övünülecek değil bilakis utanılacak bir durum! Geçen yıl yapılan Genel Seçimde elinizdeki fırsatı kaçırdınız! Hiç olmazsa bu yerel seçimde iyi düşünün ve elinizdeki bu fırsat kaçırmayın ve çektiğimiz sıkıntıların hesabını bu sandıkta sorun! Aksi takdirde sizler sızlanmaya, bizlerde aynı şikayetleri dinlemeye devam ederiz! Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun. Kazanan en iyi hizmetleri sunacak, size tepeden bakmayacak, vizyonu olan liyakatli adaylar olsun.

Kazanan İYİ’ler olsun. Bizler İYİ PARTİ mensupları olarak ülke genelinde, tüm il ve ilçelerimizde bu işe hazırız ve siz değerli halkımızdan görev bekliyoruz!” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA