Ankara vekilleri! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Ankara vekilleri!


 

Mersin, AKP, CHP, MHP ve HDP’li 11 milletvekili ile sorunlarına çare alıyor. Bekleyen projelerin hızlanması için daha çok girişim bekleyen Mersin’in bu sorunlarını yakından takip edecek milletvekillerine ihtiyacı varken, bu dönem seçilen vekiller için “Ankara vekilleri” yorumu yapıldı.

Serkan TULTAK

Parti ayırmaksızın, çalışmalarının ve zamanlarının çoğunu Ankara’da geçiren Mersin Milletvekillerinden bazıları, kente gelmeye dahi tenezzül etmezken, yolladıkları basın bültenleriyle de Mersin’in sorunlarından çok, ülke gündemini ilgilendiren sorunların peşinde olduklarını ortaya koyuyorlar.

 

GENELDE VAR YERELDE YOKLAR

Önemli etkinliklerde, çözüm bekleyen sorunlarda, çivi çakılmayan projelerde söz sahibi olması ve bunları takip etmesi gereken vekillerin, Ankara günlerine daha çok zaman ayırması Mersin halkının yakından takip ettiği bir durum haline geldi.

CHP’li vekil Fikri Sağlar, daha çok ülke meselesi ile meşgul olurken, HDP’li vekil Dengir Mir Mehmet Fırat’ı neredeyse gören yok... Parti içi meselelere dalan MHP’li vekiller ise daha çok uzaktan mesaj yollamayı tercih ediyorlar. AKP’li vekillerde, bugüne kadar koltuğunu kaybetmesi muhtemel Lütfü Elvan ile hareket etmeyi tercih ettiler.     

 

BASINLA BİR ARAYA GELİP NELER YAPTIĞINIZI PAYLAŞIN

Seçimlerin üzerinden 7 ay gibi koca bir süre geçmişken, tüm siyasi parti milletvekillerinin bu sürede neler yaptıklarını, Mersin’in hangi sorunlarına çare bulduklarını basınla paylaşmalarını bekliyoruz. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA