Dinçer, Mersin’de Halkla Buluşmaya Devam Ediyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Dinçer, Mersin’de Halkla Buluşmaya Devam Ediyor


 

DEVA Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Güran Dinçer, şehirdeki esnaf ve vatandaşlarla buluşmalarını sürdürüyor. Son olarak, Çakmak Caddesi esnaf gezisi kapsamında çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Haber Merkezi

 

Deva Partisi olarak, Çakmak Caddesi esnaf gezisi sonrasında AHBİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve iş insanı Pırlanta Bakliyat sahibi Hüseyin Tekin’i ve çalışanlarını iş yerinde ziyaret eden Dinçer, iş dünyasının temsilcileriyle bir araya gelerek şehrin ekonomik dinamikleri üzerine görüş alışverişinde bulundu.

 

MARİDER İFTAR YEMEĞİ

Marider’in (Mardin ve İlçeleri Eğitim ve Kültür Derneği) düzenlediği iftar yemeğine katılan Dinçer, dernek üyeleriyle bir araya gelerek şehirdeki kültürel etkinlikler ve eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Derneğin yeni seçilen başkanı Şehmus Ceylan ve yönetim kurulunu tebrik eden Dinçer, şehrin kültürel zenginliğine katkı sağlayacak işbirlikleri ve projeler üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

 

TOROSLAR’IN ZİRVESİNDE HALKLA BULUŞMA

Toroslar’ın zirvesinde gerçekleştirdiği halk buluşmalarıyla da dikkat çeken Dinçer, Çavak, Kocahamzalı, Çukurkeşlik, İnsu, Uzunkaş, Emirli gibi bölgelerde vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor. Halkın sorunlarını dinleyen ve çözüm önerileri sunan Dinçer, şehrin her kesiminden insanla buluşarak desteklerini almaya devam ediyor.

 

LATİN KATOLİK KİLİSESİ ZİYARETİ

Latin Katolik Kilisesi’ni ziyaret eden Dinçer, değerli dostlarının "Dallar Bayramını" kutladı ve kilise yetkilileriyle bir araya gelerek şehirdeki dini ve kültürel etkinlikler hakkında bilgi aldı. DEVA Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Güran Dinçer, Mersin'deki halk desteğinin her geçen gün arttığını belirterek, şehrin geleceği için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini ifade etti. Dinçer, 31 Mart yerel seçimlerinde rekor bir oy alacaklarını söyledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA