Mersin kırsalı yatırımlarla kalkınacak | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin kırsalı yatırımlarla kalkınacak


 

Haber Merkezi

 

Mersin’de, İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce ‘Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi’ kapsamında 2024 yılında tamamlanacak olan altyapı yatırımları saha ziyaretleri ile yerinde incelendi.

İlk olarak İl Tarım ve Orman Müdürlüğünü ziyaret eden Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Etüt ve Projeler Daire Başkanı Dr. Şule Özevren ile İl Müdürü Erdem Karadağ, KTV Şube Müdürü Mustafa Ateş, UNDP Türkiye Proje Koordinatörü Güray Balaban, KDAKP Bölge Sorumlusu Muhammed Ali Yıldırım ve beraberindeki projede görevli personelin katılımıyla 2024 yılı KDAKP Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi. Toplantının ardından şube ve ilçe müdürlerinin de eşlik ettiği saha ziyaretleri ile teknik personel ve yerel idare yetkililerince değerlendirmelerde bulunuldu.

Altyapı yatırımları kapsamında Silifke Cambazlı Geomembran Sulama Havuzu ve Erdemli-Mezitli Sulama Anahattı çalışma sahalarına gerçekleştirilen ziyaret sonrasında 2025 yılında uygulanacak olan altyapı faaliyetlerinden Silifke Ören Kollektif Meyve-Sebze Pazarı için planlanan sahada fizibilite ve proje uygulamalarının hangi şartlar altında gerçekleştirileceği yerinde tartışıldı. Proje için önemli bir adım olan toplantı ve saha ziyaretlerinin, faaliyetlerin başarılı bir şekilde ilerlemesine katkı sağlayacağın bildirildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA