Patronlar MTSO’da buluştu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Patronlar MTSO’da buluştu


 

Haber Merkezi

 

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Mart Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır’ın ay içinde gerçekleşen oda faaliyetlerini ve komite çalışmalarını özetlemesiyle başlayan toplantı Meclis Üyelerinin sektörlerine yönelik değerlendirmeleriyle devam etti.

Meclise Güneş Maya’nın yerine yeni giren Metin Kaçan teşekkür konuşması yaptı. Ardından Mersin Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Başkanlığına seçilen Adnan Gündoğdu verilen destekler için teşekkür etti. Berdan Doğan TOBB’un Amerika’daki yapılanması hakkında bilgi verip üretici firmaları bu imkanlardan yararlanmaya davet ederken Hasan Söyümez, komite olarak İstanbul’da katıldıkları Kırtasiye Ofis Fuarı hakkında bilgi paylaştı.

Zeki Şan, Dağcılık Kulübüyle birlikte meclis adına bir yürüyüş organize etmek istediğine değinirken, Tamer Güner, üyelerin yurt içi fuar haklarından daha fazla faydalanması için sempozyum, fuar, kongre ve seminer katılımlarının da esaslara eklenmesini talep ettiği düzenlemeleri aktardı. Aziz Erguvan hayvancılık sektöründeki gelişmelere dikkat çekip Meclis Üyelerini bu sektöre yatırıma davet etti. Eğitim Komitesinden Ferhat Çakıl, Milli Savunma Üniversitesi Sınavında Türkiye birincisinin Mersin’den çıktığını bildirirken Bülent Ulusoy plastik sektörüne, Vedat Yücesoy ise yaş meyve sebze sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA