‘CHP’li Seçer cesaret veriyor DEM kanton bölge istiyor’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘CHP’li Seçer cesaret veriyor DEM kanton bölge istiyor’


 

Mersin’de CHP’nin koltuk uğruna DEM ile gizli ya da açık pazarlıklarla kirli bir ittifak yaparak, kentin barış ve huzuruna dinamit koyduğunu, sinir uçlarıyla oynadığını ileri süren İYİ Parti Milletvekili Burhanettin Kocamaz, “DEM Parti, Mersin’imizi bir kanton bölge ilan etmekten bahsedebilmektedir! Bunlara bu cesareti veren sayın Vahap Seçer ve CHP’den başkası değildir” tepkisi verdi.

HEDİYE EROĞLU

 

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, seçimlere günler kala çarpıcı açıklamalar yapmaya devam ediyor. Son olarak, “Bilmenizi isterim ki, güzel Mersin’imizin üzerine çok tehlikeli oyunlar oynanmakta, çok kirli pazarlıklar yapılmaktadır!” diyen Kocamaz, CHP’- DEM işbirliğine tepki gösterdi.

“Şimdi Aziz Atatürk’ün çağrısına uyma ve Mersin’e sahip çıkma zamanı!” diyen Burhanettin Kocamaz, “Ne diyor, O Büyük İnsan; ‘Mersin’liler Mersin’e sahip çıkınız!’ O büyük Önder, ta 17 Mart 1923’ten bu günleri görmüş ve bizleri uyarmış! Aynı şekilde Türk gençlerine hitabında da çok net ifade etmiş! Orada da, ülkeyi yönetenlerin gaflet dalalet hatta hıyanet içerisinde bulunabileceğine dikkat çekmiş!

 

“DEM İLE KİRLİ İTTİFAK YAPARAK SİNİR UÇLARI İLE OYNANIYOR”

Bunu Mersin özeline indirgediğimizde, Mersin’i yönetenlerinde bir koltuk uğruna neleri göze aldığını, DEM’le gizli ya da açık pazarlıklarla kirli bir ittifak yaparak, Mersin’in barış ve huzuruna nasıl dinamit koyduğunu, sinir uçlarıyla nasıl oynadığını çok rahat görebiliriz!

Bu işin Parti’cilikle de izahı mümkün değildir! Atatürk’ün tüm Anadolu’yu bir bütün olarak görerek oluşturmaya çalıştığı Türk milleti kavramı adeta bombalanmaktadır!

DEM ve türevleri hiçbir zaman Kürt vatandaşlarımızın temsilcisi olmamıştır! Olamaz!

Kürt vatandaşlarımıza en büyük kötülüğü bölücü örgüt yapmış, en büyük zararı Kandil bağlantılı DEM ve geçmişteki türevleri vermiştir.

 

“CHP SERSERİ MAYIN GİBİ SAVRULMAKTA”

CHP, bugün adeta ateşle oynamakta, serseri mayın gibi savrulmakta, ne yaptığı, nereye gittiği bilinemez durumdadır! Atatürk’ün kurduğu partiyiz diye övünenlerin şu anda Atatürk’le hiçbir bağlarının kalmadığı açıkça ortadadır! CHP, bugün Atatürk’ün ortaya koyduğu ilkelerden tamamen kopmuş, bölücü terör örgütünün güdümüne girmiştir!

 

“VAHAP SEÇER CESARET VERİYOR”

Yaptıkları açıklamalarla CHP’nden her türlü tavizi koparan Kandilin oyuncağı olan DEM Parti, Mersin’imizi bir kanton bölge ilan etmekten bahsedebilmektedir! Bunlara bu cesareti veren sayın Vahap Seçer ve CHP’den başkası değildir! Şimdi kökeni, doğum yeri, dili, dini, inancı, mezhebi her ne olursa olsun, Mersinli hemşehrilerimize düşen görev bu kirli pazarlığa alet olmamak, Mersin’imizi bu iğrenç oyunun merkezi yaptırtmamak, Mersin’in huzurunu, barış ve kardeşliğini bozdurtmamaktır! Unutmayalım ki, Mersin’in huzuru seçim kazanmaktan ve bir koltuğa oturmaktan çok daha önemlidir! Bizden söylemesi!” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA