Orman eğitimi için okullar ziyaret edildi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Orman eğitimi için okullar ziyaret edildi


 

Haber Merkezi

 

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Mersin Orman İşletme Müdürlüğünce il genelinde okullara ziyaret, fidan dikimi, fidan dağıtımı ve orman haftası eğitim ve bilgilendirme faaliyetleri hız kesmeden devam etmektedir.

 Mersin Orman İşletme Müdürü Kenan Çetin; Mart ayı sonuna kadar devam edecek etkinliklerde, Toroslar, Akdeniz, Mezitli ve Yenişehir ilçelerinde yapılacak okul ziyaretlerinde, ağaca, ormana ve doğaya olan sevginin ve duyarlılığın artırılmasının hedeflendiğini belirtti.

21 Mart Dünya Ormancılık ve Down Sendromlular Farkındalık Günü dolayısıyla Toroslar Özel Eğitim Uygulama Okuluna yapılan ziyarette, Mersin Ağaçlandırma şefi Elife Çınkır tarafından öğrencilere orman ile ilgili bilgiler verilmesinin ardından okul bahçesinde dikim etkinliği gerçekleştirildi. Duygulu ve coşkulu anların yaşandığı etkinlikte öğrenciler Mersin Orman Bölge Müdürlüğüne teşekkürlerini ifade ettiler.

Toroslar Vali Sabahattin Çakmakoğlu İlkokulu, Mezitli Muhittin Develioğlu İlkokulu ve 24 Kasım Ortaokulunda devam eden etkinlik ziyaretlerinde de öğrencilere orman ile ilgili eğitici bilgilendirmeler yapılarak fidan dağıtımı gerçekleştirildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA