’Evita’ prömiyeri MDOB’da | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

’Evita’ prömiyeri MDOB’da


 

Haber Merkezi

 

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), Andrew Lloyd Webber tarafından, Tim Rice'ın metinleri üzerine bestelenmiş, şimdiye kadar yazılmış en ünlü şarkı sözlerine ve en muhteşem sahne müziklerine sahip olan “Evita” müzikalinin 28 Mart 2024 Perşembe günü saat 20:30’da Opera Sahnesi’nde prömiyer yapacak.

Arjantin tarihinin en tartışmalı figürlerinden, eski Devlet Başkanı Juan Peron’ un eşi Eva Peron’un hayat hikayesini, gençlik yıllarını, hareketli ve güçlü karakterini konu alan “Evita” Müzikali ilk gösterimini 28 Mart’ta gerçekleştirecek ve  ardından 30 Mart 2024 Cumartesi günü saat 20:30’da Gala ile sanat severler ile buluşacak.

Muazzam bir zenginlik, güç mücadelesi ve sonunda azizelik rütbesine yükselişine kadar tüm yönleri ile sahneye taşınan “Evita” Mersin DOB Orkestrası, koro ve bale sanatçıları ile birlikte hayat bulacak.

İstanbul Devlet Opera ve Balesi Başrejisörü Caner Akın’ın Rejisörlüğü ile sahneye konan eserin Orkestra şefliğini Aytuğ Ülgen ve Orkhan Hashimov üstleniyor. Koro Şefi: Anıl Aydın, Dekor: Özlem Topuz, Kostüm: Olcay Engin Kaymaz, Koreograf: Emre Karaca, Işık: Tarı Deniz imzası taşıyor. Eserin sahneleneceği diğer tarihler ise; 30 Mart 2024 Cumartesi 20:30, 18 Nisan 2024 Perşembe 20:00 ve 20 Nisan 2024 Cumartesi 15:00 olarak açıklandı.

Evita Müzikalini canlandıracak sanatçı kadrosu ise şöyle; Eva Peron: Nihan Çetin Aydın ve Tülay Hatip Uyar, Che Guevara: Cemal EftalBöllü ve Onur Turan , Juan Peron: Suat Arıkan ve Kazım Erdem Özdemir, Magaldi: Orhan Güllüler ve Mustafa Özer, Metres Ayşe Pınar Balay ve Pınar Duygu Çınar tarafından hayat bulacak.

Eserin biletleri “biletinial.com” adresinden ve “Opera Gişelerinden” temin edilebilecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA