Serdar Soydan; ‘Projelerimizle geliyoruz’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Serdar Soydan; ‘Projelerimizle geliyoruz’


 

MTSO’nun organize ettiği, ‘İş Dünyası - Büyükşehir Belediye Başkan Adayları’ programına katılan Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, “İş dünyası bizi bekliyor. Projelerimizle geliyoruz” dedi.

Haber Merkezi

 

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nın organize ettiği, ‘İş Dünyası - Büyükşehir Belediye Başkan Adayları’ programı devam ediyor. Son olarak programın konuğu Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Soydan oldu.

Diğer adaylara olduğu gibi Soydan’a da, MTSO Organ Üyeleri, üniversiteler, meslek kuruluşları ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen ‘Mersin Başkanlarından Ne Bekliyor?’ isimli arama konferansı sonuç raporu sunuldu.

 

“ORTAK AKIL VE İSTİŞARE İLE ŞEHRİMİZİ DAHA İLERİYE TAŞIMAK İÇİN KARARLILIKLA ÇALIŞIYORUZ”

Soydan raporla ilgili “Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda, İş dünyamızın güçlü temsilcileriyle bir araya gelerek şehrimizin geleceğine yönelik projelerimizi anlattık. Mersin'in ekonomik ve ticari potansiyelini değerlendirdik. Ortak akıl ve istişare ile şehrimizi daha ileriye taşımak için kararlılıkla çalışıyoruz. MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hakan Sefa Çakır ve kıymetli üyelerine teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

 

İŞ DÜNYASININ TALEBİ, CUMHUR İTTİFAKININ GÜCÜNÜN MERSİN’E YANSIMASI

İş dünyası ile yaptıkları tüm buluşmalarda Cumhur İttifakının gücünün Mersin’e yansımasını bekledikleri yönünde talepler aldıklarını kaydeden Soydan, “Mersin bizi bekliyor. İş dünyası bizi bekliyor. Projelerini, söylediklerini yapabilecek aday olarak bizi görüyor. Yatırımcı güven ister, o güven ortamını da biz sağlarız. Ortak akıl ve istişare ile şehrimizi daha ileriye taşımak için kararlılıkla çalışıyoruz” dedi.

 

“İLÇELERİMİZDE YAŞAYAN VATANDAŞLARIMIZ KARARINI VERMİŞ”

Daha sonra Silifke ve Mut İlçelerinde seçim çalışmalarına devam eden Serdar Soydan, Mut’ta binlerce kişinin katılımı gerçekleşen iftar programında, “Önceki Dönem Hazine ve Maliye Bakanımız ve AK Parti Mersin Milletvekilimiz Sayın Nureddin Nebati Bey ve hemşehrilerimiz ile oruçlarımızı açtık. Mut ve Silifke’de gördük ki vatandaşlarımız kararını vermiş. Mersinlilerin dertlerine derman olmak için çıktığımız bu yolda en büyük desteği yine siz değerli Mersinli hemşerilerimizden alıyoruz. Biz büyük bir irade ve güçle, projelerimizle geliyoruz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA