Mersinli polis Adana’da şehit oldu! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersinli polis Adana’da şehit oldu!


 

Mersin’in Aydıncık ilçesi nüfusuna kayıtlı Adana’da görevli polis memuru Yılmaz Bozkurt, teröristlerin silahlı saldırı sonucu şehit oldu!

Adana'da motosikletli 2 teröristin silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanan polis memuru Yılmaz Bozkurt, kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit oldu. Mersin’in Aydıcık ilçesi nüfusuna kayıtlı Bozkurt’un şahadet haberi baba ocağını üzüntüye boğdu.

Alınan bilgiye göre olay, Seyhan ilçesinde sık sık korsan gösterilerin yapıldığı Gülbahçesi Mahallesi, Obalar Caddesi'nde meydana geldi. Dağlıoğlu Polis Merkezi'nde görevli evrak dağıtan polis memuru Yılmaz Bozkurt, motosikletle caddede giderken, yanına yine motosikletle yaklaşan kasklı 2 teröristin silahlı saldırısına uğradı. Ağır yaralanan polis memuru Yılmaz, kaldırıldığı Acıbadem Adana Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Nuran Bozkurt ile evli olan polis memuru Yılmaz Bozkurt 3 çocuk babasıydı.

Kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

“OLAYI BÜTÜN YÖNÜYLE AYDINLATACAĞIZ”

Adana Valisi Mustafa Büyük, Bozkurt'un kaldırıldığı hastanede yetkililerden bilgi aldıktan sonra çıkışta basın mensuplarının sorularını cevapladı. Vali Büyük, “Sabah saatlerinde Dağlıoğlu Polis Merkezi'nde görevli evrak dağıtan polis memuru arkadaşımız Gülbahçesi Mahallesi'nde dağıtım yaptığı sırada motosikletli 2 kişinin saldırısına uğradı. Olaydan sonra arkadaşımız hemen hastaneye getirildi. Ancak burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu" dedi.

Emniyet güçlerinin olayın aydınlatılması için geniş çaplı bir çalışma başlattığını belirten Vali Büyük, "Emniyet Müdürümüz ve Cumhuriyet Başsavcımız olayın en ince ayrıntısına kadar aydınlatılması için çalışıyor. Olayı, terör olayı da olmak üzere bütün yönüyle aydınlatacağız. Ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum" diye konuştu. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA