MSK lideri ağırlıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MSK lideri ağırlıyor


 

SUAT ÖZDAL

 

Türkiye Sigorta Basketbol liginde mücadele eden temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK, ligin 30. haftasında Lider Semt77 Yalova Sporu evinde ağırlıyor.

Temsilcimiz geçen hafta Ankara deplasmanında aldığı galibiyetle seriyi 12’ye yükseltirken kalan 5 maç öncesi 22 galibiyet 7 mağlubiyetle 3. sırada yer alırken,  Semt77 Yalova Spor 25 galibiyet 4 mağlubiyetle 1. sırada yer alıyor. Haftanın iki flaş ekibi arasında oynanacak karşılaşma ev sahibi avantajı ve ligde galibiyet ivmesi yakalayan temsilcimiz MSK öne çıkıyor.

Mersin MSK Semt77 Yalova Spor karşılaşması 25 Mart Pazartesi günü saat 17.00 Edip Buran Spor Salonunda oynanacak. Karşılaşma TRT Spor Yıldız’dan canlı yayınlanacak.

Zirve mücadelesi veren ve kazanmak için sahaya çıkacak olan MSK'da Taraftarının desteği çok önemli bu doğrultuda kulüp sosyal medyasından taraftara çağrıda bulunan MSK taraftarın desteği ile kazanarak seriyi 13'e çıkartmak istiyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA