‘Hesap vermekten kaçınan birisine Mersin’i bir kez daha teslim etmeyin’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘Hesap vermekten kaçınan birisine Mersin’i bir kez daha teslim etmeyin’


 

İYİ Parti Milletvekili Burhanettin Kocamaz, usulsüzlük iddialarına karşı sessiz kalan Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Vahap Seçer’e “Sükut ikrardan gelir” diyerek, “Mersin halkı da seçimini İYİ yapmalı, hesap vermekten kaçınan birisine Mersin’i bir kez daha teslim etmemelidir!” çağrısı yaptı.

İBRAHİM YÜNCÜLER

 

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, iktidarı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Vahap Seçer’i hedef aldı. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçime yönelik çalışmalarını sürdüklerini söyleyen Kocamaz, “Uğradığımız her yerde dertler, sıkıntılar ve şikayetler aynı! Ülkeyi yönetenlerin aldığı ekonomik kararların hiç birisi var olan sorunları çözmeye yetmiyor!” dedi.

 

“EKONOMİNİN DÜZELMESİ İÇİN VERİLEN TARİHLERİN HİÇ BİRİSİ TUTMADI!”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugüne kadar kaçıncı defa şu tarihte ‘ekonomi düzelecek!’ diyerek takvim verdiğinin sayısının bilinmediğini vurgulayan Kocamaz, “Ama verilen o tarihlerin hiç birisi tutmadı! Dün yine seçim sonrası en geç Temmuz ayında enflasyon tedbirleri etkisini gösterecek diyerek tarih verdi! İnsana sormazlar mı? Sayın Cumhurbaşkanı, bu verdiğiniz tarihi seçim öncesine çekseniz de, millet biraz olsun rahatlasa, siz de o rahatlamanın meyvesini seçim sandıklarında alsanız olmaz mı? Olmaz!

 

“BU VAATLERDE DAHA ÖNCEKİLER GİBİ TUTMAYACAK VE KADÜK OLACAK!”

Çünkü bu sözün gerçekleşmesine yönelik herhangi bir umut yok! Çünkü vatandaşlarımız buna benzer vaatleri çok duydu, ama gerçekleşmedi! Çünkü bu vaatlerde daha öncekiler gibi tutmayacak ve kadük olacak!

Temennimiz odur ki ,seçim sonrasına verilen bu vaat bari gerçekleşse! Vatandaşlarımız seçim sonrasında da olsa birazcık rahat nefes alabilse!” dedi.

 

“SÜKUT İKRARDAN GELİR’ VAHAP SEÇER”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Vahap Seçer’e yüklenmeyi de ihmal etmeyen Burhanettin Kocamaz, ‘Sayın Vahap Seçer, sorduğum sorulara yönelik suskunluğunu halen koruyor! Bugüne kadar, bu yazdıkların yalan diyerek herhangi bir açıklama da yapmadı!

‘Sükut ikrardan gelir’ diye bir deyim var! Bu konularda cevap vererek beni yalanlayamıyor ve sessiz kalıyorsa, yazdığım tüm iddiaların doğruluğunu kabul ediyor demektir!

Zira ben bu yazdıklarımla ilgili olarak ‘Hodri Meydan’, bu konuları istediğin platformlarda konuşalım dediğim halde herhangi bir cevapta alabilmiş değilim!

 

“HALK, HESAP VERMEKTEN KAÇINAN BİRİSİNE MERSİN’İ BİR KEZ DAHA TESLİM ETMEMELİ”

Belediye Başkanı eski tabirle ‘Şehr-ül emin’ yani o kentin en güvenilir, en emin kişisi olmak durumundadır! Yani her konuda alnı açık, başı dik olmak zorundadır!

Bir Belediye Başkanı güvenilir olmalı, sorgulanmaktan ve hesap vermekten çekinmemeli,

Mersin halkı da seçimini İYİ yapmalı, hesap vermekten kaçınan birisine Mersin’i bir kez daha teslim etmemelidir!

Sayın Seçer, tutturduğu uydurma tutanaklarla bir önceki yönetimi yani bizleri, devr-i sabık ilan etmeye çalışmış, bizim yönetimde bulunduğumuz dönemde görev yapan bürokratlara görevlerini kötüye kullandıklarını iddia ederek, yüklenici firma ile birlikte haklarında dava açmış, özellikle beni töhmet altında bırakma gayesiyle itibar suikastına girişmiş, ancak bağımsız Türk yargısı karşısında rüsva olmuş, amacına ulaşamamış ve hüsrana uğramıştır!

Şimdi, kraldan fazla kralcılık yapan bazı tipler benim bunları yazmamdan rahatsızlık duyarak şahsıma karşı hakarete varacak kadar ileri giderek iftiralara varan yorumlar yapmaktadır!

Bu müptezel tiplerle de elbette yargıda ayrıca bir hesaplaşmamız olacak!

 

“USULSÜZLÜKLERİ, YOLSUZLUKLARI DEŞİFRE ETMEK BENİM GÖREVİM”

Ancak daha önce o belediyede görev yapmış birisi ve Mersin halkının seçtiği bir vekil olarak belediyenin icraatlarını takip etmek, yapılan yanlışları eleştirmek, varsa yapılan usulsüzlükleri, yolsuzlukları deşifre edip halkımızı aydınlatmak, TBMM çatısı altında ettiğim yeminin gereği olarak benim boyun borcumdur!

Hiç kimse kusura bakmasın! Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada her nerede ve hangi kamu kuruluşunda olursa olsun yapılan yanlışları eleştirecek, usulsüzlükleri deşifre edecek, herhangi bir yolsuzluk varsa onu da halkımızla paylaşmaya devam edeceğim!

 

“GEÇMİŞİMLE İLGİLİ HERHANGİ BİR YANLIŞIM VARSA…!”

Benimde geçmişimle ilgili herhangi bir yanlışım ya da olumsuz bir durumum varsa, edep çerçevesinde, iftira ve çamur atmadan herkes eleştirebilir, hatta mahkemeye de verebilir! Ben bunda hiç bir mahsur görmüyorum! Demem o ki, herkes doğruları savunacak! Hiç kimse ‘Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytan olmayacak!’ Sayın Seçer ve ekibi de yanlış yapmayacak! Yapmayacak ki, bizde burada yazdıklarımızı yazma gereği duymayacağız! Yaparlarsa da sonucuna katlanacaklar! Millet bize güvenerek bir  sorumluluk yüklemiş, bir vekalet vermiş ise, milletin hakkını, hukukunu korumak ve savunmak bizim en öncelikli görevimizdir! Bizim hazmedemediğimiz ve savunduğumuz şeyler de bundan ibarettir” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA