Seçime 10 kala işçi alımı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Seçime 10 kala işçi alımı!


 

Seçime 10 gün kala iktidardan TYP hamlesi geldi! İŞKUR tarafından yayınlanan yeni ilanlara göre, TYP kapsamında valilik ve kaymakamlıklarda görevlendirilmek üzere 2 bin personel alımı yapılacağı duyuruldu.

HEDİYE EROĞLU
 

İŞKUR, Toplum Yararına Programlar (TYP) çerçevesinde Mersin Valiliği, bağlı Kaymakamlıklar, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı ile İlçelerdeki Kamu Kurum ve Kuruluşlarında kamu hizmetlerinin desteklenmesi amacıyla il genelinde 2 bin kişilik alım yapacak.

Program süresi 6 ay olan TYP’li çalışma süresi 8 Nisan’da başlayıp, 7 Eylül 2024 tarihinde sora erecek. 18 Mart’ta başlayan program başvuruları 22 Mart günü sona erecek.

Başvuruların; e-devlet, İŞKUR e-şube ( https://esube.iskur.gov.tr/ ), ALO 170 iletişim hattı (telefon) üzerinden veya İŞKUR’da şahsen yapılması zorunlu.

 

HANGİ İLÇEDE KAÇ KİŞİ ALINACAK?

Program kapsamında Akdeniz Kaymakamlığı için 290, Mezitli Kaymakamlığı için 265, Yenişehir Kaymakamlığı için 240, Toroslar Kaymakamlığı için 270, Erdemli Kaymakamlığı için 225, Tarsus Kaymakamlığı için 225, Silifke Kaymakamlığı için 190, Anamur Kaymakamlığı için 70, Aydıncık Kaymakamlığı için 60, Mut Kaymakamlığı için 60, Gülnar Kaymakamlığı için 50, Bozyazı Kaymakamlığı için 35 ve Çamlıyayla Kaymakamlığı için 20 kişi alınacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA