Çocuklara uygulamalı trafik eğitimi veriliyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Çocuklara uygulamalı trafik eğitimi veriliyor


 

Mersin’de okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine, Samiye Naim Eğitim Vakfı Anaokulu’nda bulunan Trafik Parkı’nda uygulamalı eğitim veriliyor.

Mersin Valiliği himayesinde, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü yürütücülüğünde, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin İl Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle hayata geçirilen ‘Trafik Bilinci ile Güvenli Geleceğim’ projesi kapsamında verilen eğitimlerde, Trafik Parkı’nda ve trafik eğitim aracında uygulamalı eğitim, trafik temalı drama-oyun, trafik temalı sergi etkinlikleri gerçekleştiriliyor. Proje ile öğrencilerin trafikte bilinçli bireyler olmaları amaçlanıyor. 20 Mart 2016 tarihinde başlayan proje, 31 Temmuz 2016 tarihine kadar devam edecek

Proje kapsamında, çocuklara trafiğin bilinçli bir biçimde kullanılması, insanların kendilerine ve başkalarına saygı göstermelerinin gerekliliği, yol ve çevresinin güvenli kullanımı, trafik kazaları, sonuçları ve sebepleri hakkında bilgiler veriliyor. Uzmanlar eşliğinde yapılan uygulamalı eğitimlerde okul öncesi öğrenciler, akülü araçlar kullanarak trafik konusunda bilinçleniyor. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA