Başarısızlıklarını anlatarak oy istedi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başarısızlıklarını anlatarak oy istedi


 

BURCU KAYA

 

BBP'nin Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Atay farklı bir kampanya ile halkın karşısına geçti. Başarılarını değil, başarısızlıklarını anlattı. Yerel seçim heyecanı sürüyor. BBP, Mersin'in Tarsus ilçesinde avukat Ali Atay'ı adayı göstermişti.

Ali Atay'ın sosyal medyada kendini anlattığı video ilgi çekmeyi başardı. Atay diğer adaylardan farklı olarak başarılarını değil, başarısızlıklarını anlattı.

Sosyal medyada hızla yayılan videoda kendisiyle ilgili şunları söyledi: “Anadolu Lisesine geçiş sınavını kazanamadım. Liseden üniversiteye geçiş sınavını kazanamadım. Zabıt katipliğini kazanamadım, polislik sınavını kazanamadım. Uzman ve astsubaylık sınavını kazanamadım. Bu kadar kaybetme sonrası pes etseydim 2012'de yapılan Dikey Geçiş Sınavı'nda Türkiye 60'ıncısı olamazdım ve meslek lisesinden Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazanamazdım. Ben tam bu sokaklarda hayatımı kazanamazdım şimdi de Tarsus'u kazanma zamanı. Tarsus için doğru aday, Başkan Ali Atay."


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA