Soydan’dan gençlere destek sözü | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Soydan’dan gençlere destek sözü


 

Gençlere büyük önem verdiklerinin altını çizen Serdar Soydan, eğitimden spora her alanda gençleri destekleyeceklerini vurguladı.

Haber Merkezi

 

Gençlere büyük önem verdiklerini açıklayan Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, eğitimden spora her alanda gençleri destekleyeceklerini vurguladı.

“Dijital dershaneler kuracağız” diyen Soydan, “Öğrencilerimizin her zaman yanında olacağız. Özellikle kırsalda ve ulaşım problemi yaşayan gençlerimizin eğitim süreçlerine destek olmak için hazırlanan bu projemizle eğitimde fırsat eşitliğini destekleyeceğiz. Konu anlatımları, soru bankaları ve deneme sınavları ile tam bir sınava hazırlık programı olacak. Yine yüz yüze eğitim gören gençlerimiz içinde pekiştirici bir destek olacak olan bu projemizle eğitimde Türkiye sıralamasında tekrar üst noktalara geleceğiz” dedi.

Serdar Soydan, eğitimden spora her alanda gençleri destekleyeceklerini vurguladı.

 

SPORCU KART İLE SPOR TESİSLERİNE ÜCRETSİZ ULAŞIM

Spora ayrı bir başlık açan Soydan, şunları söyledi: “Mersin’e her dalda önemli organizasyonları çekmek için Gençlik ve Spor Bakanımızla görüşeceğiz. Akdeniz Oyunları kapsamında kentimize yapılan tesislerimizi daha aktif hale getireceğiz. 80 Bin aktif, toplamda 200 Bine yakın lisanssız sporcumuz var; Sporcu Kart ile spor tesislerine ulaşım hizmetlerini ücretsiz kullanacaklar.”

 

“SU SPORLARI VE YAŞAM MERKEZİ İLE ÇOCUKLARIMIZ BU ALANA YÖNELECEKLER”

Uzun bir kıyı şeridine sahip Mersin’in denizi ile öne çıktığını hatırlatan Soydan: “Türkiye’nin en güzel kıyı şeridine sahip şehrimizde hayata geçirecek olduğumuz Su Sporları ve Yaşam Merkezi ile çocuklarımız su sporlarına yönlendirilip profesyonel hocalarla desteklenecekler. Kurulacak kulüpler ile lisanslandırılacak olan gençlerimizi uluslararası platformlarda görmek için sabırsızlanıyoruz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA