Yıldız, kendi köyünde iftar yemeğine katıldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yıldız, kendi köyünde iftar yemeğine katıldı


 

Toroslar’a bağlı Aladağ köyünde geleneksel iftar sofrası kuruldu. CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız da sokaklarında top oynadığı Aladağ Köyü’nde komşuları ile eski günleri yad etti.

Haber Merkezi

 

CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, bir radyoda söyleşi ile başladığı seçim çalışmasını esnaf ziyaretleri ile sürdürdü.  Akbelen Bulvarı üzerindeki esnafları ziyaret eden Yıldız, ardından Akbelen Pazar yerinde esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Yıldız, seçildikten sonra yine mahallelerde, köylerde olacağını belirterek, “Toroslar’ı belli bir zihniyetin yönettiği belediyecilik anlayışından, sizlerle yönettiğimiz bir anlayışa dönüştüreceğim” dedi.

 

KÖYLÜLERİ İFTAR YAPTI

CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Yıldız, günü kendi köyü olan Aladağ’da tamamladı. Aladağ köyünde geleneksel hale gelen iftar sofrasına oturan Yıldız, köylülerinin her yıl büyük heyecanla hazırlandığı iftar yemeğinde geçmiş günleri yad etmenin heyecanını yaşadı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA