6 çocuğa cinsel tacizde bulunan müdür yardımcısı tutuklandı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

6 çocuğa cinsel tacizde bulunan müdür yardımcısı tutuklandı


 

Mersin Toroslar Candan Merzeci Ortaokulu müdür yardımcısı E.Ö.’nün 6 çocuğa cinsel tacizde bulunduğu açığa çıkarken, E.Ö. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Haber Merkezi

 

Mersin'in Toroslar ilçesinde bulunan Candan Merzeci Ortaokulu’nda yaşları 13 olan 3 kız çocuğuna cinsel tacizde bulunan müdür yardımcısı E.Ö. hakkında Mersin İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan araştırma sonucunda toplam 6 kız çocuğunu istismar ettiği açığa çıkarken, E.Ö., gözaltına alındı.  Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen E.Ö. çıkarıldığı hakimlikçe “sarkıntılık suretiyle çocuğun cinsel istismarı” ve “cinsel taciz” suçlamalarıyla tutuklandı.

 

NE OLMUŞTU?

Mersin'in Toroslar ilçesinde Candan Merzeci Ortaokulu’nda 13 yaşında olan 3 kız çocuğu, müdür yardımcısı E.Ö.’nün cinsel tacizine maruz kalmış, yaklaşık bir buçuk yıl taciz edilen çocukların yaşadıklarını ailelerine ve rehber öğretmenlerine anlatmasıyla olay ortaya çıkmıştı. İlk mesajlarda E.Ö.’nün çocuklarla öğretmen-öğrenci ilişkisi kurmaya çalıştığı, daha sonraki mesajlarında ise cinsel içerikli sorular sorup, müstehcen görüntüler paylaştığı görülmüştü.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA