‘Dilimizin zenginlikleri’ projesi için etkinlikler düzenlendi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘Dilimizin zenginlikleri’ projesi için etkinlikler düzenlendi


 

Haber Merkezi

 

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivanın eşi Yıldız Pehlivan ve İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Cumhuriyet Anaokulunda gerçekleşen hikâye okuma etkinliğine katıldı.

Proje kapsamında "Ailem Bana Hikâye Okuyor" atölyelerinde çocukların aileleriyle birlikte hazırlamış olduğu hikâyelerin 3 boyutlu kahramanları, hikâyede yer alan araçlar, nesneler, elbiseler ve eşyaların maketlerinin bulunduğu stantlar gezildi.

Erasmus KA220 kapsamında "I Exıst Wıth Art Project-Sanatla Varım Projesi"nin proje çıktısı olarak Cumhuriyet Anaokulunda tasarlanan Eko Sanat Kütüphanesinin açılışı yapıldı. Eko-Sanat Kütüphanesinde Yıldız Pehlivan ile İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş çocuklara hikâye okudu.

"Kültürün İzinde Mersin" projesi kapsamında geleneksel sanatlar ebru, tezhip ve kil atölyeleri ile resim atölyelerinde çocuklarla etkinlik yapan Yıldız Pehlivan, İl Millî Eğitim Müdürü ve Yenişehir İlçe Millî Eğitim Müdürü çocuklarla sohbet etti, "Günün Anısı" köşesinde onlarla fotoğraf çektirdi.

Etkinlik sonunda İl Millî Eğitim Müdürü Durmuş'a Anaokulu öğrencilerinin tasarladığı ürünleri satarak kuyu açtırdıklarına dair fotoğraf hediye edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA